Caesarsalat med kylling

Caesarsalat med kylling


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Caesarsalat med kylling
ENERGI (kcal)
122kcal
FETT
5.9g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.4g
KARBOHYDRATER
3.6g
HVORAV SUKKERARTER
1.6g
FIBER
1.7g
PROTEIN
12.7g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

½ hvitløksfedd, revet

2 ansjoser

2 ss yoghurt naturell

200 g kokt kyllingbryst, revet i passe store biter (grillet uten skinn)

1 grovhakket romanosalat

1 avokado uten skinn og stein, i skiver

En liten håndfull finsnittet gressløk

2 Ryvita Multigrain knekkebrød, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. Blend hvitløk, ansjos og yoghurt med 2 ss vann i en liten blender til blandingen er jevn. Smak til med sort pepper.
  2. Legg kylling, salat, avokado og gressløk i en bolle og vend dressingen inn til den er jevnt fordelt. Server med de sprø rugkrutongene.