
Caesarsalat med kylling
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
122kcal
FETT
5.9g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.4g
KARBOHYDRATER
3.6g
HVORAV SUKKERARTER
1.6g
FIBER
1.7g
PROTEIN
12.7g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
½ hvitløksfedd, revet
2 ansjoser
2 ss yoghurt naturell
200 g kokt kyllingbryst, revet i passe store biter (grillet uten skinn)
1 grovhakket romanosalat
1 avokado uten skinn og stein, i skiver
En liten håndfull finsnittet gressløk
2 Ryvita Multigrain knekkebrød, delt i biter
Fremgangsmåte
- Blend hvitløk, ansjos og yoghurt med 2 ss vann i en liten blender til blandingen er jevn. Smak til med sort pepper.
- Legg kylling, salat, avokado og gressløk i en bolle og vend dressingen inn til den er jevnt fordelt. Server med de sprø rugkrutongene.