
Grov søtpotet- og vårløkmos med feta og koriander
Tilberedningstid 45 minutter
Porsjoner: 2

ENERGI (kcal)
228kcal
FETT
5.3g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
3g
KARBOHYDRATER
35.9g
HVORAV SUKKERARTER
6.8g
FIBER
3.2g
PROTEIN
7.5g
SALT
0.91g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
1 liten søtpotet (98 g)
1 vårløk, finsnittet (11 g)
½ ts paprikapulver (1.1 g)
En klype chiliflak (0,6 g)
En liten bunt koriander, grovhakket. Sett til side noen blader til pynt (4 g)
50 g fetaost
4 Ryvita Multigrain Crackerbread (80 g)
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C med vifte).
- Legg søtpoteten på et lite bakebrett og stek i ovnen i 30–40 minutter til den er mør.
- La søtpoteten avkjøle litt før du skraper ut potetmassen og moser den sammen med vårløk, paprikapulver, chiliflak, hakket koriander og litt salt og pepper i en bolle.
- Spre søtpotetblandingen på knekkebrødene og smuldre fetaosten over. Pynt med noen korianderblader.