Grov søtpotet- og vårløkmos med feta og koriander

Grov søtpotet- og vårløkmos med feta og koriander


Tilberedningstid 45 minutter

Porsjoner: 2


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Grov søtpotet- og vårløkmos med feta og koriander
ENERGI (kcal)
228kcal
FETT
5.3g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
3g
KARBOHYDRATER
35.9g
HVORAV SUKKERARTER
6.8g
FIBER
3.2g
PROTEIN
7.5g
SALT
0.91g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

1 liten søtpotet (98 g)

1 vårløk, finsnittet (11 g)

½ ts paprikapulver (1.1 g)

En klype chiliflak (0,6 g)

En liten bunt koriander, grovhakket. Sett til side noen blader til pynt (4 g)

50 g fetaost

4 Ryvita Multigrain Crackerbread (80 g)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C med vifte).
  2. Legg søtpoteten på et lite bakebrett og stek i ovnen i 30–40 minutter til den er mør.
  3. La søtpoteten avkjøle litt før du skraper ut potetmassen og moser den sammen med vårløk, paprikapulver, chiliflak, hakket koriander og litt salt og pepper i en bolle.
  4. Spre søtpotetblandingen på knekkebrødene og smuldre fetaosten over. Pynt med noen korianderblader.