Hummus med hvite bønner og paprikapulver

Hummus med hvite bønner og paprikapulver


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 2


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Hummus med hvite bønner og paprikapulver
ENERGI (kcal)
222kcal
FETT
12.6g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.8g
KARBOHYDRATER
16.9g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
5.9g
PROTEIN
6.9g
SALT
0.33g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

½ boks kikerter (115g)

½ boks cannellinibønner (115g)

1 fedd hvitløk, grovhakket (3g)

1 ss tahini (18g)

Saften av en halv sitron (20 g)

2 ss extra virgin olivenolje (25.2g)

½ ts paprikapulver, og litt ekstra til servering (0.55g)

4 Ryvita Multigrain Crispbreads, i biter

Fremgangsmåte

  1. Tilsett alle ingrediensene i en blender med litt salt og pepper og blend til du får en jevn masse. Tilsett litt vann hvis blandingen blir for tykk.
  2. Server i en bolle med litt paprikapulver strødd over og biter av rugknekkebrød til å dyppe i hummusen.