
Hummus med hvite bønner og paprikapulver
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 2

ENERGI (kcal)
222kcal
FETT
12.6g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.8g
KARBOHYDRATER
16.9g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
5.9g
PROTEIN
6.9g
SALT
0.33g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
½ boks kikerter (115g)
½ boks cannellinibønner (115g)
1 fedd hvitløk, grovhakket (3g)
1 ss tahini (18g)
Saften av en halv sitron (20 g)
2 ss extra virgin olivenolje (25.2g)
½ ts paprikapulver, og litt ekstra til servering (0.55g)
4 Ryvita Multigrain Crispbreads, i biter
Fremgangsmåte
- Tilsett alle ingrediensene i en blender med litt salt og pepper og blend til du får en jevn masse. Tilsett litt vann hvis blandingen blir for tykk.
- Server i en bolle med litt paprikapulver strødd over og biter av rugknekkebrød til å dyppe i hummusen.