Mandelpesto-dipp

Mandelpesto-dipp


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 3


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Mandelpesto-dipp
ENERGI (kcal)
528kcal
FETT
48g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
4.8g
KARBOHYDRATER
5.2g
HVORAV SUKKERARTER
2.3g
FIBER
10g
PROTEIN
13.3g
SALT
0.01g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

100 g mandler (med skall)

2 ss olivenolje (25.2g)

1 fedd hvitløk (3g)

Saften av en halv sitron (20g)

En stor bunt basilikum (10g)

En liten bunt persille (4g)

15 Ryvita Multigrain Crispbreads

Fremgangsmåte

  1. Tilsett alle ingrediensene i en blender med litt salt og pepper og 2–3 ss vann og blend til du får en jevn masse.