
Most avokado med wasabi toppet med ingefærreker og sesamfrø
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
167kcal
FETT
10.3g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2.1g
KARBOHYDRATER
9.1g
HVORAV SUKKERARTER
1.4g
FIBER
3.7g
PROTEIN
7.1g
SALT
0.87g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
½ ts wasabi, eller etter smak (2.5 g)
Nypresset sitronsaft (20 g, eller en halv sitron)
½ avokado, uten skall og stein (70 g)
6 kokte kongereker (48 g)
1 ss syltet ingefær, finsnittet (10 g)
½ ts soyasaus med redusert saltinnhold (6 g)
2 Ryvita Sesame Rye Crispbreads (20 g)
Fremgangsmåte
- Mos avokadoen til en grov mos i en bolle sammen med wasabi, sitronsaft og litt salt og pepper.
- Bland rekene med den syltede ingefæren og soyasausen.
- Spre avokadomosen på rugknekkebrødene og topp med rekene og noen få sesamfrø.