Most avokado med wasabi toppet med ingefærreker og  sesamfrø

Most avokado med wasabi toppet med ingefærreker og sesamfrø


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Most avokado med wasabi toppet med ingefærreker og  sesamfrø
ENERGI (kcal)
167kcal
FETT
10.3g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2.1g
KARBOHYDRATER
9.1g
HVORAV SUKKERARTER
1.4g
FIBER
3.7g
PROTEIN
7.1g
SALT
0.87g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

½ ts wasabi, eller etter smak (2.5 g)

Nypresset sitronsaft (20 g, eller en halv sitron)

½ avokado, uten skall og stein (70 g)

6 kokte kongereker (48 g)

1 ss syltet ingefær, finsnittet (10 g)

½ ts soyasaus med redusert saltinnhold (6 g)

2 Ryvita Sesame Rye Crispbreads (20 g)

Fremgangsmåte

  1. Mos avokadoen til en grov mos i en bolle sammen med wasabi, sitronsaft og litt salt og pepper.
  2. Bland rekene med den syltede ingefæren og soyasausen.
  3. Spre avokadomosen på rugknekkebrødene og topp med rekene og noen få sesamfrø.