Pastrami med sennep, emmentalerost og surkål

Pastrami med sennep, emmentalerost og surkål


Tilberedningstid 5 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Pastrami med sennep, emmentalerost og surkål
ENERGI (kcal)
144kcal
FETT
8.5g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
4.7g
KARBOHYDRATER
2.4g
HVORAV SUKKERARTER
1.4g
FIBER
3.7g
PROTEIN
12.6g
SALT
1.6g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

1 ts dijonsennep (8 g)

2 små skiver emmentalerost (18 g)

2 små skiver pastrami (20 g)

1 ss surkål (30 g)

2 Ryvita Dark Rye Crispbread

Fremgangsmåte

  1. Spre sennepen på knekkebrødene og legg på ost, pastrami og surkål.