Røykelaks med hurtigsyltet rødløk og dill

Røykelaks med hurtigsyltet rødløk og dill


Tilberedningstid 15 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Røykelaks med hurtigsyltet rødløk og dill
ENERGI (kcal)
155kcal
FETT
4.2g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
0.87g
KARBOHYDRATER
18g
HVORAV SUKKERARTER
13g
FIBER
0.77g
PROTEIN
10g
SALT
1.3g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

2 ss sidereddik

1 ss flytende honning

1/4 finsnittet rødløk (30 g)

2 skiver røykelaks (56 g)

2 Multigrain Crackerbread

Noen få kvaster dill (4 g)

Fremgangsmåte

  1. Visp honningen og eddiken sammen og tilsett rødløken. Bland godt sammen.La løkblandingen stå i 10 minutter.
  2. Legg en skive røykelaks og litt syltet rødløk på hvert knekkebrød og pynt med litt dill. Mal litt sort pepper over.