
Røykelaks med hurtigsyltet rødløk og dill
Tilberedningstid 15 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
155kcal
FETT
4.2g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
0.87g
KARBOHYDRATER
18g
HVORAV SUKKERARTER
13g
FIBER
0.77g
PROTEIN
10g
SALT
1.3g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
2 ss sidereddik
1 ss flytende honning
1/4 finsnittet rødløk (30 g)
2 skiver røykelaks (56 g)
2 Multigrain Crackerbread
Noen få kvaster dill (4 g)
Fremgangsmåte
- Visp honningen og eddiken sammen og tilsett rødløken. Bland godt sammen.La løkblandingen stå i 10 minutter.
- Legg en skive røykelaks og litt syltet rødløk på hvert knekkebrød og pynt med litt dill. Mal litt sort pepper over.