
Reker i yoghurt med avokado og gressløk
Tilberedningstid 5 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
135kcal
FETT
7g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.8g
KARBOHYDRATER
7.9g
HVORAV SUKKERARTER
2.4g
FIBER
2.6g
PROTEIN
8.7g
SALT
0.65g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
100 g kokte reker, grovt hakket
2 ss yoghurt naturell (80 g)
½ ts paprikapulver
½ avokado uten skinn og stein, i skiver (70 g)
En liten håndfull finsnittet gressløk (3 g)
2 Ryvita Multigrain Crunchy Rye Breads
Fremgangsmåte
- Bland reker, yoghurt, paprikapulver og litt salt og pepper i en liten bolle.
- Fordel blandingen på knekkebrødene og topp med avokadoskiver og gressløk.