Reker i yoghurt med avokado og gressløk

Reker i yoghurt med avokado og gressløk


Tilberedningstid 5 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Reker i yoghurt med avokado og gressløk
ENERGI (kcal)
135kcal
FETT
7g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
1.8g
KARBOHYDRATER
7.9g
HVORAV SUKKERARTER
2.4g
FIBER
2.6g
PROTEIN
8.7g
SALT
0.65g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

100 g kokte reker, grovt hakket

2 ss yoghurt naturell (80 g)

½ ts paprikapulver

½ avokado uten skinn og stein, i skiver (70 g)

En liten håndfull finsnittet gressløk (3 g)

2 Ryvita Multigrain Crunchy Rye Breads

Fremgangsmåte

  1. Bland reker, yoghurt, paprikapulver og litt salt og pepper i en liten bolle.
  2. Fordel blandingen på knekkebrødene og topp med avokadoskiver og gressløk.