Sjokolade- og kokospålegg med bringebær og kokosflak

Sjokolade- og kokospålegg med bringebær og kokosflak


Tilberedningstid 15 minutter

Porsjoner: 2


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Sjokolade- og kokospålegg med bringebær og kokosflak
ENERGI (kcal)
298kcal
FETT
17.8g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
14g
KARBOHYDRATER
24.8g
HVORAV SUKKERARTER
16.3g
FIBER
6.7g
PROTEIN
5g
SALT
0.33g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

2 ss myknet kokosolje, ikke flytende

3 ss tykk kokoskrem

2 ss honning

1 ts vaniljeekstrakt (2,5 g)

2 ss kakaopulver, siktet

En klype havsalt (0,5 g)

50 g bringebær

1 ss kokosflak eller kokosmasse, ristet (5 g)

4 Ryvita Muesli Crunch Crispbread

Fremgangsmåte

  1. Visp kokosoljen og kokoskremen sammen i en bolle til blandingen er helt jevn. Tilsett honning, vaniljeekstrakt, kakaopulver og salt.
  2. Smør omtrent halvparten av pålegget på knekkebrødene og pynt med bringebær og kokosflak. Sett resten av sjokoladepålegget til side til en annen dag.