
Sjokolade- og kokospålegg med bringebær og kokosflak
Tilberedningstid 15 minutter
Porsjoner: 2

ENERGI (kcal)
298kcal
FETT
17.8g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
14g
KARBOHYDRATER
24.8g
HVORAV SUKKERARTER
16.3g
FIBER
6.7g
PROTEIN
5g
SALT
0.33g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
2 ss myknet kokosolje, ikke flytende
3 ss tykk kokoskrem
2 ss honning
1 ts vaniljeekstrakt (2,5 g)
2 ss kakaopulver, siktet
En klype havsalt (0,5 g)
50 g bringebær
1 ss kokosflak eller kokosmasse, ristet (5 g)
4 Ryvita Muesli Crunch Crispbread
Fremgangsmåte
- Visp kokosoljen og kokoskremen sammen i en bolle til blandingen er helt jevn. Tilsett honning, vaniljeekstrakt, kakaopulver og salt.
- Smør omtrent halvparten av pålegget på knekkebrødene og pynt med bringebær og kokosflak. Sett resten av sjokoladepålegget til side til en annen dag.