Skinke med sennepsmajones og sylteagurk

Skinke med sennepsmajones og sylteagurk


Tilberedningstid 5 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Skinke med sennepsmajones og sylteagurk
ENERGI (kcal)
138kcal
FETT
5.5g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
0.65g
KARBOHYDRATER
13.2g
HVORAV SUKKERARTER
2.4g
FIBER
3.4g
PROTEIN
7.1g
SALT
1.5g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

1/2 ts dijonsennep

1 ss lettmajones (15 g)

1 tykk skinkeskive, delt i to

2 små sylteagurker (cornichons) i skiver (40 g)

2 Ryvita Dark Rye Crispbreads

Fremgangsmåte

  1. Bland sennep og majones i en liten bolle og tilsett litt sort pepper.
  2. Spre sennepsmajonesen på knekkebrødene og legg på skinke og sylteagurkskiver.