
Sprøstekt parmaskinke med eggerøre og gressløk
Tilberedningstid 15 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
258kcal
FETT
16.2g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
7.4g
KARBOHYDRATER
12.5g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
4.1g
PROTEIN
13.5g
SALT
1.4g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
1 skive parmaskinke (ca. 34g)
1 egg
Litt melk (20 g)
En liten bunt med gressløk, hakket (3 g)
2 Multigrain Ryvita Crispbread
Fremgangsmåte
- Varm opp grillen på sterk varme.
- Legg parmaskinken på et bakebrett og sett det under grillen i 3–4 minutter til den har fått mørkere farge og blitt litt sprø.
- Pisk egget i en bolle sammen med en skvett melk, litt gressløk og litt salt og pepper. Sett resten av gressløken til side til å pynte med.
- Varm opp en stekepanne med slipp-lett-belegg og stek eggerøren til den stivner. Rør innimellom så røren blir jevn og ikke brenner.
- Fordel eggerøren, den sprøstekte skinken og resten av gressløken på de to knekkebrødene.