Sprøstekt parmaskinke med eggerøre og gressløk

Sprøstekt parmaskinke med eggerøre og gressløk


Tilberedningstid 15 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Sprøstekt parmaskinke med eggerøre og gressløk
ENERGI (kcal)
258kcal
FETT
16.2g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
7.4g
KARBOHYDRATER
12.5g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
4.1g
PROTEIN
13.5g
SALT
1.4g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

1 skive parmaskinke (ca. 34g)

1 egg

Litt melk (20 g)

En liten bunt med gressløk, hakket (3 g)

2 Multigrain Ryvita Crispbread

Fremgangsmåte

  1. Varm opp grillen på sterk varme.
  2. Legg parmaskinken på et bakebrett og sett det under grillen i 3–4 minutter til den har fått mørkere farge og blitt litt sprø.
  3. Pisk egget i en bolle sammen med en skvett melk, litt gressløk og litt salt og pepper. Sett resten av gressløken til side til å pynte med.
  4. Varm opp en stekepanne med slipp-lett-belegg og stek eggerøren til den stivner. Rør innimellom så røren blir jevn og ikke brenner.
  5. Fordel eggerøren, den sprøstekte skinken og resten av gressløken på de to knekkebrødene.