Tunfisk med philadelphiaost, oliven og bløtkokt egg

Tunfisk med philadelphiaost, oliven og bløtkokt egg


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 2


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Tunfisk med philadelphiaost, oliven og bløtkokt egg
ENERGI (kcal)
145kcal
FETT
4.9g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2g
KARBOHYDRATER
8.4g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
2.3g
PROTEIN
15.6g
SALT
0.49g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

1 egg

3 ss philadelphiaost

Litt nypresset sitronsaft

1 boks tunfisk i vann

4 Ryvita Multigrain Crispbreads

5 sorte oliven, skiver

Fremgangsmåte

  1. Kok egget i 7 minutter og avkjøl det under rennende vann. Så snart egget kan håndteres, tar du av skallet og skjærer egget i fire båter.
  2. Bland sammen philadelphiaost, sitronsaft og litt pepper til du har en jevn blanding. Vend inn tunfisken til den er jevnt fordelt i osteblandingen.
  3. Anrett tunfisk, sort oliven og eggebåter på knekkebrødene.