
Tunfisk med philadelphiaost, oliven og bløtkokt egg
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 2

ENERGI (kcal)
145kcal
FETT
4.9g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2g
KARBOHYDRATER
8.4g
HVORAV SUKKERARTER
1.5g
FIBER
2.3g
PROTEIN
15.6g
SALT
0.49g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
1 egg
3 ss philadelphiaost
Litt nypresset sitronsaft
1 boks tunfisk i vann
4 Ryvita Multigrain Crispbreads
5 sorte oliven, skiver
Fremgangsmåte
- Kok egget i 7 minutter og avkjøl det under rennende vann. Så snart egget kan håndteres, tar du av skallet og skjærer egget i fire båter.
- Bland sammen philadelphiaost, sitronsaft og litt pepper til du har en jevn blanding. Vend inn tunfisken til den er jevnt fordelt i osteblandingen.
- Anrett tunfisk, sort oliven og eggebåter på knekkebrødene.