Urtekylling med philadelphiaost og agurk

Urtekylling med philadelphiaost og agurk


Tilberedningstid 10 minutter

Porsjoner: 1


Oppskrift fra Ryvita

Utskriftsvennlig oppskrift
Urtekylling med philadelphiaost og agurk
ENERGI (kcal)
103kcal
FETT
3.6g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2g
KARBOHYDRATER
2.1g
HVORAV SUKKERARTER
2g
FIBER
1.2g
PROTEIN
14.7g
SALT
0.37g
  • Per 100g
  • Per porsjon

Ingredienser

2 ss philadelphiaost

1 ts tørket mynte

Litt nypresset sitronsaft

½ lite hvitløksfedd, revet

1 lite, gjennomkokt kyllingbryst i skiver

2 Ryvita Multigrain Crunchy Rye Breads

Et stykke agurk på ca. 2,5 cm, i kuber

Fremgangsmåte

  1. Bland philadelphiaost, tørket mynte, sitronsaft, hvitløk og litt salt og pepper i en bolle.
  2. Tilsett kyllingskivene og bland alt godt sammen.
  3. Anrett kyllingblandingen på knekkebrødene og strø agurkkuber over.