
Urtekylling med philadelphiaost og agurk
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 1

ENERGI (kcal)
103kcal
FETT
3.6g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
2g
KARBOHYDRATER
2.1g
HVORAV SUKKERARTER
2g
FIBER
1.2g
PROTEIN
14.7g
SALT
0.37g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
2 ss philadelphiaost
1 ts tørket mynte
Litt nypresset sitronsaft
½ lite hvitløksfedd, revet
1 lite, gjennomkokt kyllingbryst i skiver
2 Ryvita Multigrain Crunchy Rye Breads
Et stykke agurk på ca. 2,5 cm, i kuber
Fremgangsmåte
- Bland philadelphiaost, tørket mynte, sitronsaft, hvitløk og litt salt og pepper i en bolle.
- Tilsett kyllingskivene og bland alt godt sammen.
- Anrett kyllingblandingen på knekkebrødene og strø agurkkuber over.