
Vispet feta, timian og honning
Tilberedningstid 10 minutter
Porsjoner: 2

ENERGI (kcal)
236kcal
FETT
12.1g
HVORAV METTEDE FETTSYRER
4.7g
KARBOHYDRATER
23.4g
HVORAV SUKKERARTER
11.6g
FIBER
1.4g
PROTEIN
7.5g
SALT
0.86g
- Per 100g
- Per porsjon
Ingredienser
75g yoghurt naturell
50g fetaost
Saften av en halv sitron (20g)
1 ss extra virgin olivenolje (12.6g)
½ ts tørket timian (0.5g)
1 ss flytende honning (21 g)
4 Ryvita Multigrain Crackerbread (40g)
Fremgangsmåte
- Pisk yoghurt, feta, sitronsaft og olivenolje sammen til du får en jevn, luftig blanding. Rør inn tørket timian og litt sort pepper.
- Spre blandingen på fullkornsknekkebrødene og drypp honningen over før servering.