Personvernregler

Dette nettstedet http://www.ryvita.com/nb-no/ («nettstedet») eies og drives av The Jordans & Ryvita Company, en divisjon i ABF Grain Products Limited registrert i England og Wales under foretaksnummeret 00079590 (i denne erklæringen omtalt som «vi», «vår» eller «oss»).

Denne personvernerklæringen informerer om opplysningene vi samler inn om deg når du besøker nettstedet vårt, eller gir oss informasjon på annen måte.

Den informerer også om hvordan du kan utøve dine rettigheter (inkludert retten til å motsette deg noe av databehandlingen vi utfører). Du finner mer informasjon om rettighetene dine og hvordan du kan utøve dem, i delen «Rettighetene dine» under.

INFORMASJON OM NETTSTEDTRAFIKK OG DATAMASKINEN DIN

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Når du gå inn på nettstedet vårt, bruker vi informasjonskapsler til å samle inn:

  • Informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt – vi samler inn standard internettlogginformasjon og detaljer om besøkendes atferdsmønstre.
    • Vi bruker denne informasjonen til å registrere antall besøkende, hvordan de bruker ulike områder av nettstedet og eventuelle nyttige funksjoner og lenker. Informasjonen blir ikke brukt på en slik måte at det er mulig å identifisere deg som enkeltperson.
      • Vi bruker en tredjepart, Google Analytics, til å samle inn denne informasjonen, men den blir behandlet på en slik måte at det ikke er mulig å identifisere enkeltpersoner. Vi forsøker ikke – og vi tillater ikke at Google forsøker – å finne ut identiteten til noen som besøker nettstedet vårt.
      • Vi bruker en tredjepart, Google Tag manager, til å sende informasjonen fra nettstedet vårt til Google Analytics, og den blir behandlet på en slik måte at det ikke er mulig å identifisere enkeltpersoner. Vi forsøker ikke – og vi tillater ikke at Google forsøker – å finne ut identiteten til noen som besøker nettstedet vårt.
      • Vi bruker en gruppe analyseverktøy fra en tredjepart, HotJar, som samler inn kvalitative data om brukermønstre via for eksempel heatmaps og traktanalyser. Alle data blir behandlet på en slik måte at det ikke er mulig å identifisere enkeltpersoner. Vi forsøker ikke – og vi tillater ikke at HotJar forsøker – å finne ut identiteten til noen som besøker nettstedet vårt.
      • Vi bruker en tredjepart, DoubleClick (et datterselskap av Google), som utvikler og leverer annonsevisningstjenester på nettet. DoubleClick behandler data på en måte som ikke identifiserer enkeltpersoner. Vi forsøker ikke – og vi tillater ikke at Google forsøker – å finne ut identiteten til noen som besøker nettstedet vårt.
      • Vi bruker en tredjepart, Pure 360, til å levere direkte markedsføring. Dette gjør vi for å fremme våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å promotere virksomheten vår og varene vi tilbyr. Du finner mer informasjon om hvordan vi samler inn og bruker opplysningene dine i delen «Direkte markedsføring» under.
  • Opplysninger om datamaskinen din: dette omfatter IP-adresse, operativsystem og nettleser.
    • Vi bruker disse opplysningene til å vedlikeholde sikkerheten på nettstedet vårt, og til å spore trender slik at vi kan forbedre ytelsen til nettstedet.
    • Opplysningene blir også brukt til å tilpasse nettstedet til interessene dine, og for å sikre at innholdet på nettstedet presenteres så effektivt som mulig og at du kan delta i interaktive funksjoner på nettstedet når du velger å gjøre det.
    • Opplysningene blir ikke brukt på en slik måte at det er mulig å identifisere deg som enkeltperson.

Vi samler inn disse opplysningene for å fremme våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å vedlikeholde og administrere nettstedet og sørge for at det er så sikkert som mulig. Hvis du ikke vil at vi skal samle inn disse opplysningene, kan du bruke funksjonalitet som deaktiverer sporing i nettleseren din slik at vi ser at du ikke ønsker å bli sporet når du besøker nettstedet vårt. Du finner mer informasjon om deaktivering av sporing på

https://allaboutdnt.com.

Du finner mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt i retningslinjene for informasjonskapsler.

Hvor lenge lagrer vi disse opplysningene?

Vi beholder ikke opplysningene om besøket ditt på nettstedet vårt lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene vi har nevnt. Vi sletter vanligvis opplysninger om brukeratferd hvert annet år.

Hvem deler vi disse opplysningene med?

Vi deler informasjon om besøkende på nettstedet vårt med tjenesteleverandører som hjelper oss med å administrere nettstedet.

Vi deler også informasjon om bruken av nettstedet vårt med annonseringsnettverk, til tross for at du som enkeltperson ikke kan identifiseres ut fra denne informasjonen.

Hvor overfører vi denne informasjonen?

Informasjon vi samler inn om bruken av nettstedet vårt, lagres innenfor EØS og blir ikke overført utenfor dette området.

INFORMASJON SOM DU OPPGIR TIL OSS – FORESPØRSLER

Hvordan bruker vi denne informasjonen

Du trenger ikke å oppgi noe informasjon direkte når du bruker nettstedet vårt. Hvis du velger å bruke kontakt-funksjonen på nettstedet, eller å kontakte oss på andre måter, bruker vi eventuelle opplysninger du oppgir til å svare på henvendelsen din. Når vi bruker personlige opplysninger som tilhører deg til dette formålet, gjør vi det for å fremme våre legitime forretningsinteresser, som i dette tilfellet er å kommunisere med deg i samsvar med dine ønsker og forventninger. Vi vil også bruke disse opplysningene til å fremme våre legitime interesser i å innhente hensiktsmessig rådgivning og å sikre at vi overholder alle juridiske forpliktelser.

Forespørsler knyttet til rekruttering vil bli behandlet i henhold til avsnittet «Rekruttering» under.

Hvor lenge lagrer vi disse opplysningene?

Vi beholder ikke opplysningene lenger enn det som er nødvendig for å behandle forespørselen din. Vi lagrer vanligvis kopier av rutinemessige forespørsler i seks måneder, men i noen tilfeller (for eksempel hvis forespørselen gjelder en kontrakt vi har inngått, eller hvis vi må rådføre oss med en juridisk rådgiver i forbindelse med en klage), må vi kanskje beholde en kopi av den relevante kommunikasjonen i opptil seks år.

Hvem deler vi disse opplysningene med?

Vi deler opplysningene dine med tjenesteleverandørene våre og de profesjonelle rådgiverne våre hvis dette er nødvendig for å svare på spørsmål eller behandle klager.

Ellers deler vi ikke opplysningene med noen tredjeparter uten at:

  • du har gitt samtykke til dette;
  • vi er pålagt å gjøre det ved lov;
  • det er nødvendig for at vi skal kunne håndheve vilkårene for bruk, rettigheter eller eiendeler som tilhører oss, eller rettigheter eller eiendeler som tilhører en tredjepart;
  • det er nødvendig i forbindelse med salg av virksomheten vår eller eiendeler som tilhørere virksomheten (i så fall vil opplysningene dine bli gitt til rådgiverne våre og rådgiverne til potensielle kjøpere, og vil deretter bli overført til de nye eierne).

Hvor overfører vi denne informasjonen?

Informasjon vi samler inn når du registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, fyller inn en undersøkelse eller sender inn en kommentar eller oppskrift, lagres innenfor EØS og blir ikke overført utenfor dette området.


INFORMASJON SOM DU OPPGIR TIL OSS – SALGSFREMMENDE AKTIVITETER

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Hvis du velger å oppgi personopplysninger som en del av en salgsfremmende aktivitet utført av Ryvita (for eksempel deltakelse i konkurranser eller i aktiviteter som blir filmet eller fotografert av Ryvita eller våre tjenesteleverandører, og du har blitt varslet om dette), kan vi bruke disse personopplysningene til å fremme våre legitime forretningsinteresser i samsvar med dine ønsker og forventninger. Dette kan omfatte bruk av data for å (i) fremme varemerket vårt og produktene våre; og/eller (ii) kommunisere med deg. Du kan trekke tilbake samtykket til at vi bruker opplysningene dine for disse formålene når som helst.

Vi vil også bruke disse opplysningene for å fremme våre legitime interesser, for eksempel til å innhente hensiktsmessig rådgivning og å sikre at vi overholder alle juridiske forpliktelser.

Hvis du oppgir personopplysningene dine i forbindelse med en trekning eller en annen form for konkurranse der du kan vinne en premie, bruker vi opplysningene til å administrere konkurransen, formidle resultater der det er relevant og til å levere eventuelle premier. Når vi bruker personopplysningene dine til disse formålene, gjør vi det fordi det er nødvendig for oss å samle inn og bruke denne informasjonen for å gjennomføre kontrakten med deg i samsvar med reglene for konkurransen.

Hvor lenge lagrer vi disse opplysningene?

Vi beholder ikke opplysningene lenger enn det som er nødvendig for å administrere den relevante konkurransen. Informasjonen vi lagrer i forbindelse med administrasjon av konkurranser, trekninger og kampanjer lagres vanligvis i seks år.

Hvem deler vi disse opplysningene med?

Vi deler om nødvendig opplysningene dine med tjenesteleverandørene våre og de profesjonelle rådgiverne våre.

Ellers deler vi ikke opplysningene med noen tredjeparter uten at:

  • du har gitt samtykke til dette;
  • vi er pålagt å gjøre det ved lov;
  • det er nødvendig for at vi skal kunne håndheve vilkårene for bruk, rettigheter eller eiendeler som tilhører oss, eller rettigheter eller eiendeler som tilhører en tredjepart;
  • det er nødvendig i forbindelse med salg av virksomheten vår eller eiendeler som tilhørere virksomheten (i så fall vil opplysningene dine bli gitt til rådgiverne våre og rådgiverne til potensielle kjøpere, og vil deretter bli overført til de nye eierne).

Hvor overfører vi denne informasjonen? Informasjon du oppgir i forbindelse med kampanjer og andre salgsfremmende aktiviteter, lagres innenfor EØS og blir ikke overført utenfor dette området.

REKRUTTERING

Informasjon som du oppgir til oss

Eventuelle generelle henvendelser om våre rekrutteringsprosedyrer eller åpne søknader blir sendt til HR-teamet vårt som vil svare deg direkte. HR-teamet lagrer opplysningene dine i henhold til personvernerklæringen vår, som du kan lese gjennom jobbsidelenken vår når du kontakter oss via e-post: recruitment@jordansryvita.com.

DIREKTE MARKEDSFØRING

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Vi bruker kontaktinformasjonen du oppgir til oss, til å levere salgsfremmende materialer som du har bedt om, eller som vi mener du kan ha interesse av å motta. Vi vil også bruke denne informasjonen til å få innblikk i behovene og interessene til kundebasen vår, og for å vurdere effektiviteten av markedsføringsaktivitetene våre.

Vi kontakter deg bare i markedsføringsøyemed på e-post eller SMS dersom du har gitt samtykke til dette.

Når vi bruker opplysningene dine til å levere direkte markedsføring, gjør vi dette for å fremme våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å promotere virksomheten vår og varene vi tilbyr.

Hvor lenge lagrer vi disse opplysningene?

Vi beholder opplysningene for å utøve direkte markedsføring så lenge du fortsetter å være interessert i å motta markedskommunikasjoner fra oss. Vi bruker sporingsteknologi for å bedømme hvor effektiv e-markedsføringen vår er, og sletter kontakter fra e-markedsføringsdatabasen vår når kontakten har vært inaktiv i to år.

Du kan når som helst kontakte oss for å be oss om å slutte å bruke detaljene dine for markedsføring, og du kan melde deg av e-postmarkedsføring ved hjelp av avmeldingsfunksjonen vår.

Hvem deler vi disse opplysningene med?

Der det er nødvendig, deler vi disse opplysningene med produkt- og tjenesteleverandørene våre.

Ellers deler vi ikke opplysningene med noen tredjeparter uten at:

  • du har gitt samtykke til dette;
  • vi er pålagt å gjøre det ved lov;
  • det er nødvendig for at vi skal kunne håndheve vilkårene for bruk, rettigheter eller eiendeler som tilhører oss, eller rettigheter eller eiendeler som tilhører en tredjepart;
  • det er nødvendig i forbindelse med salg av virksomheten vår eller eiendeler som tilhørere virksomheten (i så fall vil opplysningene dine bli gitt til rådgiverne våre og rådgiverne til potensielle kjøpere, og vil deretter bli overført til de nye eierne).

Hvor overfører vi denne informasjonen?

Informasjon vi lagrer for bruk i direkte markedsføring, lagres innenfor EØS og blir ikke overført utenfor dette området.

Du kan når som helst be om å få en kopi av de personlige opplysningene vi lagrer om deg. I forbindelse med personlige opplysninger du har oppgitt til oss, og der behandlingsgrunnlaget vårt er kontrakten vi har inngått med deg eller samtykket du har gitt til oss, har du rett til å be oss om en kopi av denne informasjonen i et strukturert, standard og maskinlesbart format slik at du kan bruke det til andre formål eller dele det med andre organisasjoner.

Hvis du mener personopplysningene vi lagrer om deg er feil eller ufullstendige, kan du be oss om å rette eller legge til opplysninger.

I noen tilfeller har du også rett til å motsette deg at vi behandler opplysningene dine, og du kan be oss om å begrense bruken av opplysningene, eller slette dem helt.

Det finnes noen unntak til dette: Vi kan for eksempel ikke slette opplysningene dine dersom vi er pålagt å lagre opplysningene ved lov, eller hvis vi lagrer opplysningene i forbindelse med en kontrakt vi har inngått med deg. Vi kan også nekte å gi deg tilgang til opplysningene dine hvis vi med dette avslører personlige opplysninger om en annen person, eller hvis vi er forhindret fra å utlevere slik informasjon av juridiske grunner.

Dersom du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, bør du kontakte oss.

Vi tar gjerne imot spørsmål, kommentarer eller forespørsler om denne personvernerklæringen. Disse skal adresseres til Jordans Ryvita, Stratton Business Park, Market Garden Road, Biggleswade, SG18 8QB, UK.

Du har rett til å klage på hvordan vi behandler personopplysningene dine, og du kan gjøre dette ved å henvende deg til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, NO-01050, Oslo, Norge (www.datatilsynet.no).